Navigatie

Home
De vereniging
Data competitieVrij klaverjassen
Stand
Contact

 


De vereniging

Klaverjasvereniging Voorschoten í97 telt zoín 36 leden. Elke maandagavond komen wij bij elkaar van september tot en met april. De ruimte die ons ter beschikking staat in de kantine van sportvereniging Voorschoten '97 is goed voor ongeveer 100 plaatsen. Wij hebben dus nog genoeg capaciteit en u bent dan ook van harte welkom om u bij ons aan te sluiten.

 

Natuurlijk is het scoren van een zo'n hoog mogelijk aantal punten belangrijk, maar zeker zo belangrijk als het resultaat is wel dat onze kaartclub zich vooral kenmerkt door gezelligheid en verbondenheid met elkaar. Het is die sfeer die u eens moet komen proeven. Een avondje "proefdraaien" is kosteloos en verplicht u tot niets. Onze vaste kaartavond is op de maandagen, waarbij wij 20.00 uur beginnen (zorg dus dat u op tijd binnen bent).

De leden bestaan uit zowel senioren als jong volwassenen. Ook tijdens de avonden van vrij klaverjassen komen er bezoekers variŽrend tussen de 20 en de 80 jaar. Iedereen is welkom u dus ook (ook als u jonger dan 20, of ouder dan 80 bent uiteraard).

Regelmatig is er Vrij Klaverjassen waarbij aardige prijsjes zijn te verdienen, niet alleen met het kaarten, maar ook tijdens onze befaamde tombola. Schroomt u niet en kom gerust eens langs om een avond gezellig mee te kaarten, u zult er geen spijt van krijgen.


 
   

Copyright - Imagoo © 2018. All Rights Reserved.